2019-04-02 06:30:15• hírek • Bede Emőke

Második alkalommal szervezett MetaTraininget a Metamob

Románia piacvezető szalagfűrész- és gatterlapgyártó cége, a szatmárnémeti Metamob immár második alkalommal szervezte meg a MetaTraining nevű programot, melynek célja, hogy elméletben és gyakorlatban is megismertessék az ügyfeleket a gyártási technológiával, illetve hogy megerősítse a cég és az ügyfelek között kialakult kapcsolatot.

A március 29-én megszervezett MetaTrainingre szerte az egész országból jöttek kliensek, kiknek egy része az elsődleges, másik része pedig a másodlagos fafeldolgozó iparban dolgozik. A program különlegességéhez emellett az is hozzájárult, hogy a Metamob egy igazi szaktekintélynek számító meghívottat is elhozott Szatmárnémetibe. Paul Teodorescu, a Wood Expert vezérigazgatója a fafeldolgozás elsődleges feldolgozásának utolsó generációs módszereivel ismertette meg a jelenlevőket.


A nap első felében a szalagfűrészek élezéséről, hengereléséről, s használatának feltételeiről tartottak technikai előadásokat a cég alkalmazottai, majd ezt követően a vendégek a Metamob műhelyének bemutatóján vehettek részt. Az esemény- és információgazdag napot a társaság végül egy közeli étteremben zárta, ahol az ország távoli részeiből érkezőknek egy pálinkakóstolót is szerveztek.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: